Luni, Dec 2023

Artis Film Romania Ltd. este o companie de productie de film localizata in Bucuresti, Romania.

Am produs filme de lung metraj, documentare si scurt metraje, multe din filmele noastre fiind selectionate la festivaluri

Am inceput ca o mica companie in 1999, dar ne-am extins in mod constant datorita potentialului nostru creativ si devotiunii noastre pentru cinematografie.

Avem echipe de pre-productie si productie profesioniste si echipamentul necesar pentru a face film in Romania, precum si facilitati post-productie de ultimul tip, cu echipamente state-of-the-art.

Romania ofera o paleta incredibila de posibilitati si locatii incluzand: inzapezitii munti Carpati, aflati la numai 2 ore de condus de Bucuresti; fluviul Dunarea, venerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume; nordul Moldovei- la numai 4 ore de condus de Bucuresti, gazda a manastirilor medievale faimoase pentru frescele lor remarcabile prin compozitie si culoare; orase moderne si clasice Europene, cu combinatia lor originala de biserici vechi, sali de concerte, teatre, muzee, hoteluri de lux, restaurante fine si alte facilitati.

Compania noastra va raspunde tuturor cerintelor dvs de productie de film, la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.

Cornelia Palos
Adrian Popovici

Back To Top